Ved siden af skiltet står dagens arbejdshold: (fra venstre) Ruth Pilemand med datteren Nete på armen, Kirsten Randløv, Lone Petersen, Lotte Dyrved, Tina Gjelstrup, Jytte Gjelstrup, Ulla Petersen og Ove Bjørn Petersen. |
Optimistiske kroværter. Priserne var utroligt lave, hvilket selvfølgelig fik restauranter i omkringliggende byer til at brokke sig. Og dette, at vi drev kroen uden professionel, lønnet arbejdskraft, var en torn i øjet på mange. Men netop det unikke koncept gav presseomtale og travlhed på kroen i den første tid. Fra starten malede Torben Hartvig et stort skilt nede ved vejen. På dette skilt kunne der sættes små løse skilte med åbningstider og med dagens tilbud, bl.a. ”Blå time” med lave priser, når folk kom hjem fra arbejde mellem 17 og 18. |
”Krorigtige” rødternede skjorter.
Folks forventninger til rødternede duge på bordene og andre hyggelige ting blev imødekommet af reklamebevidste krofolk. Bag buffeten ses her fra venstre Søren Christansen, Steffen Dyrved, Leif Hjørnet og Ove Bjørn Petersen.
Annoncer fra starten
Annoncer i ”kirke&kro” gav omsætning.
I annoncerne blev det fremhævet, at kroen kunne klare op til 150 gæster. I annonceringen af kroens tilbud blev den uprofessionelle håndtering af servering mv. gjort til en dyd! Og medierne elskede at fremhæve, at byens præst var med på serveringsholdet.
Hvis du vil se artiklen større, skal du trykke på billedet. (Billedet åbner så i et nyt vindue).