Persondatapolitik i relation til nyhedsbreve


På Forsamlingshuset Nødebo Kros liste over modtagere af nyhedsmails optages kun personer, der selv aktivt har tilmeldt sig mail-listen og dermed opfylder Datatilsynets definition af lovligt samtykke:

“Enhver, frivillig, specifik, informeret og utvetydig viljetilkendegivelse, hvorved den registrerede ved erklæring eller klar bekræftelse indvilliger i, at personoplysninger, der vedrører den pågældende, gøres til genstand for behandling.”

De der tilmelder sig forsamlingshusets mail-liste giver således samtidig deres samtykke til, at forsamlingshuset registrerer og opbevarer deres email-adresse alene med det formål at udsende nyhedsbreve til de pågældende.

Nyhedsbreve omfatter information om offentlige kulturarrangementer på Nødebo Kro, om billetsalg og om andet nyttigt kun relateret til forsamlingshusets kulturtilbud.

Forsamlingshuset sender ikke informationer eller tilbud på andres vegne og deler ikke de oplistede email-adresser med andre.

Man kan altid framelde sig mail-listen for nyhedsbreve ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., bede om at blive slettet af listen og dermed trække sit samtykke tilbage.