Udlejning af Nødebo Kro's lokaler

Skal du holde fest eller selskab er Nødebo Kro et oplagt sted med gode faciliteter.
 

Salen

tegning salen

salen1 salen4

Krostuen

krostuen krostue2 krostuen
 

Hestelængen

hestelange hestelange1 hestelange7

Henvendelse for leje af lokaler på Kroen skal ske til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Leje af kroens lokaler

Medlemmer af foreningen "Forsamlingshuset Nødebo Kros Venner", kan en gang om året få en rabat på lejen på kr. 2.750. Højst 2 (ved leje af Hestelængen dog 1) medlemmer af samme husstand kan opnå rabat ved samme udlejning. Det er en forudsætning, at man har været medlem og har betalt kontingent i minimum 2 år ved kontraktens indgåelse. Der ydes kun rabat ved medlemmers personlige arrangementer. 

Medlemmer og foreninger hjemmehørende i Nødebo kan mandag til torsdag låne mødelokaler på 1. sal (Søværelset og Sydværelset) til mødeaktivitet uden beregning. Det er dog en forudsætning at eventuel fortæring og drikkevarer købes i kroens buffet.

Kroens øvrige lokaler kan i dagtimerne 9-17 lejes til konferencer, møder, receptioner med videre. Adgang til køkkenfaciliteter kan inkluderes i lejemålet. Pris og faciliteter oplyses ved henvendelse.

Nødebo Kro er også velegnet til kursusarrangementer for mellem 20-50 deltagere. Et sådant arrangement kan indeholde lokaler (foredragssal, grupperum, formiddags- og eftermiddagskaffe samt frokost. Vi giver gerne et konkret tilbud.

Flygel og klaver

Flygel i Salen kan ikke benyttes af gæster, men der stilles vederlagsfrit et almindeligt, stemt klaver til rådighed hvor som helst i Kroen og i Hestelængen.

Kunstudstillinger på Kroen

Kroen afholder løbende kunstudstillinger med billeder ophængt i alle lokaler. Udstillingerne hænger et kvartal ad gangen.
Billederne er kunstnerens ejendom og repræsenterer Kroens valg af kunstner i det pågældende kvartal.
Billederne kan således ikke tages ned under udlejning. De indgår i Kroens samlede udsmykning, idet de samtidig stilles under vores og gæsternes beskyttelse. Se mere om kunstudstillingerne her