Betingelser

Billetter - i forsalg og ved indgangen
Billetter sælges i forsalg på Kroens hjemmeside indtil 24 timer før arrangementets start. Resterende billetter sælges ved indgangen. Der sælges ikke billetter fra kontoret.
 
Handicappede kan få deres hjælper gratis med mod forevisning af ledsagerkort udstedt af Danske Handicaporganisationer. Ved forsalg købes en gratis ”årskortbillet” til handicaphjælperen.
 
Børn og unge kommer gratis ind
Børn og unge under 18 år kommer gratis ind. Hvis de er under 15 dog kun, når de er i følge med en voksen. Der købes billet til særlige børne- og ungearrangementer med entré.
 
Rabat for medlemmer
Medlemmer af Forsamlingshusets Venner kan købe et årskort til 850 kr., der giver adgang til 22 arrangementer (løssalgspris 3.660 kr.). Der betales for spisning. Årskortet er personligt og købes på www.noedebo-kro.dk eller ved indgangen.
 
Medlemmer kan også få 20% rabat på billetter til eget brug ved at købe billetten i forsalg på hjemmesiden.
 
Nummererede pladser
Ved arrangementer med nummererede pladser, kan der hurtigt blive udsolgt. Vi anbefaler, at årskortindehavere, handicaphjælpere og børn køber gratis årskortbilletter i forsalg på Kroens hjemmeside.
 
Spisebilletter til middag på Kroen
I forbindelse med koncerter på fredage kan man spise middag på Kroen. En to retters menu koster 180 kr. (155 kr. for medlemmer) Middagen serveres normalt kl. 19, og musikken starter kl. 21. Spisebilletter sælges kun sammen med musikbilletter.
 
På nogle aftener, f.eks. på nøddeknækkeraftener, tilbydes fredagsspisning kl. 18 med én ret mad til 120 kr. (100 kr. for medlemmer). Børn under 12 år betaler halv pris.  
 
Spisebilletter skal altid købes på forhånd på Kroens hjemmeside senest kl. 12 onsdagen før det pågældende arrangement. Der sælges ikke spisebilletter fra kontoret.
 
Drikkevarer må ikke medbringes, men kan købes i kroens café.
 
 

Køb billetter her