Kunst på kroen 

Lillian Polack   

Lillian Polack udstiller sine billeder i Kulturhuset - Nødebo Kro i perioden 19/3-16/6 2024.

Udstiller Lillian Polack F. 1955, hun er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi og viser SINDBILLEDER FRA EN SØGENDE SJÆL.

Værkerne viser stadier på den seneste del af en mental rejse, der startede med at blive udtrykt i punk-inspirerede  abstraktioner. Deres slagkraft blev Polacks adgang til den danske kunstscene. Gennem 90’erne og frem, udviklede billedsproget sig i en spirituelt fabulerende retning. Flere af malerierne har tidligere været udstillet på Charlottenborg, Den Frie Udstillingsbygning, Nikolaj Kirke, samt kunsthaller i Norden.

Lillian  Polack har solgt til Aarhus Kunstmuseum, Københavns Kommune og Esbo Kommune (Finland).

Der indbydes til Art - talk søndag d. 21/04.24 kl. 15:00 på Nødebo Kro  
Tilmelding nødvendigt, så skriv venligst til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Se mere info på www.lillianpolack.dk
  
 
 
 
 
Værk- og prisliste findes i salen på kroen
 
Kulturhuset – Nødebo Kro har nogle fantastiske lokaler hvor kunst præsenterer sig godt.  
Skriv til forkvinden for kunstudvalget Hanne Frederiksen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du ønsker DIN kunst udstillet på Nødebo Kro. Kunstudvalget ser derefter på henvendelsen og kontakter dig.
Der er udstillet meget forskelligt kunst; malerier, tegninger, foto og collager. 
 
Kunstnerne har især været lokale, men også fra andre dele af Sjælland og så langt væk som Bornholm, har vi haft udstillere.
 
Billederne hænger på Kroen i et kvartal. Altså året er inddelt i 4 perioder.