Nødebo Kro

Forsamlingshuset Nødebo Kro
nyhedlogo

OBS! OBS! Februar nummeret af Kirke & Kro er "på gaden" og kan downloades her fra hjemmesiden.

Nødebo Kulturnat fredag d. 1. juni 2018

En lang række foreninger, institutioner mfl. er i fuld gang med at planlægge Nødebo Kulturnat. Mere end 30 aktører har meldt sig til at deltage, og nedenfor kan I læse et lille udpluk, i det seneste Kirke& Kro, af de meget forskellige aktiviteter.

 • Ny hjemmeside

  Ny hjemmeside

  Det nye hjemmesidedesign er nu "i luften". Det skulle gerne indvarsle en ny og moderne tid på Nødebo Kro, hvor flere generationer mødes, et sted hvor man deler erfaringer og går til hverdagen med en masse gode oplevelser sammen.
 • Vores Kro

  Vores Kro

  Nødebo Kro er et rigtig godt sted at holde din næste fest. Vi har forskellige lokaler der kan kombineres så det passer lige til din fest.
 • 1
 • 2

 

 

I årets løb holder Kroen et væld af spændende arrangementer. Du kan se de næste 4 arrangementer i menuen "Kultur arrangementer".
Vend siden
Kroens historie
I begyndelsen af 1700-tallet havde Frederiksborg amt en amtmand, der hed Raben, og det fortælles, at han en dag i 1706 fik besøg af bønderkonerne fra Nødebo, som ”højligen og vemodentligen beklagede sig over, at deres mænd om dagen sad i Nødebo kro og ikke alene brugte deres rede penge, men også for drikkevarer overlod kromanden deres bedste agre på marken.”
Vend siden

 

 

Hvornår der igen blev kro i Nødebo vides ikke med bestemthed, men Nødebo kro fungerede i hvert fald som udskænkningssted i 1849, da den på Store Bededag hærgedes af den første brand, hvor i øvrigt Frederik d. 7. deltog aktivt i slukningsarbejdet. 66 år senere, d. 13. Juni 1915, brændte kroen igen ned til grunden og blev genopført.

Vil du vide mere tryk HER
vend siden
Kunst på Kroen
Her kan du se hvilken kunstner der udstiller på Kroen i dette kavartal.
Vend siden
Bente Carstensen
Jeg har arbejdet i og med naturen i hele mit arbejdsliv. Først som gartner og siden i en skovbørnehave. Nu dukker naturen så op på mange forskellige måder i mine malerier, eksempelvis i form at blomster, træer og dyr ofte i forbindelse med mennesker.

Vil du vide mere tryk HER
Vend siden
Mangler du et sted at holde din fest.
Du kan med fordel leje kroens lokaler til din næste fest
Vend siden
Leje af kroens lokaler for medlemmer
Du behøver ikke at være medlem for at leje kroen. Men det gør det billigere. Medlemmer af foreningen "Forsamlingshuset Nødebo Kros Venner" kan en gang om året få en rabat på lejen på kr. 2.500. Højst 2 (ved leje af Hestelængen dog 1) medlemmer af samme husstand kan opnå rabat ved samme udlejning, og det er en forudsætning at man har været medlem i minimum 2 år ved kontraktens indgåelse. Der ydes kun rabat ved medlemmers personlige arrangementer.
Vil du have mere information tryk HER
Vend siden