Nødebo Kro

Forsamlingshuset Nødebo Kro

Nu er lopperne igen begyndt at røre på sig.

Vi holder i år loppemarked Søndag d. 26-8-18 som sædvanlig mellem 10 og 14
Igen i år har Jesper Bo fra ”skattejægerne” lovet at finde de bedste ting frem fra en forhåbentlig fyldt loppelade, så vi kan tilbyde folk en både sjov og professionel auktion, samt en masse uundværlige tilbud i boderne.

Efter en forsøgsperiode er ordningen med udlevering af medicin fra Frederiksborg apotek nu gjort permanent. Kroen har åbent for udlevering af medicin i ferieperioden

• Mandag til torsdag 19.00 til 21.30
• Fredag 15.30 til 17.30

Al henvendelse sker i den bemandede buffet. Man betaler en vedlagt regning direkte til apoteket. Der skal ikke betales på Kroen.
Venlig hilsen Frederiksborg apotek.
 • Festlokaler på vores Kro

  Festlokaler på vores Kro

  Nødebo Kro er et rigtig godt sted at holde din næste fest.
  Vi har forskellige lokaler der kan kombineres så det passer lige til din fest.
 • Kultur på Kroen

  Kultur på Kroen

  I årets løb afholdes et væld af spændende kulturarrangementer for enhver smag.
 • Loppemarked 26-8-2018

  Loppemarked 26-8-2018

  Et af danmarks bedste loppemarkeder blive afholdt på Nødebo Kro.
  Med stor auktion hvor Jesper Bo fra ”skattejægerne” er auktionarius.
 • 1
 • 2
 • 3

Indra

 20181028 Indra 2
 
Søndag den 28. oktober kl. 16
 
Indra Rios-Moore har en unik stemme, som i den grad skiller sig ud i forhold til andre etablerede sangerinder både herhjemme og i udlandet. Det amerikanske jazzmagasin All About Jazz har sammenlignet hende med Ella Fitzgerald og Sarah Vaughan.
 
Indra er vokset op i et af de mest belastede kvarterer på Lower East Side i New York City. Og netop fordi der var så farligt på gaden, blev musikken i hjemmet som en kær og nær ven for den lille pige. Indras mor opdagede tidligt hendes talent og sørgede, trods en stram økonomi, for, at Indra fik sangundervisning på bl.a. konservatoriet Mannes College of Music. Indras far, Don Moore, har som jazzbassist spillet med legender som Stevie Wonder, John Coltrane og Sonny Rollins og har også spillet i Jazzhus Montmartre i begyndelsen af 60’erne. Det er blandt andet hans indflydelse og kærlighed til musikken, der har smittet af på Indra.
 
I foråret 2006 mødte Indra tilfældigt den danske jazzsaxofonist Benjamin Trærup på Manhattan. De forelskede sig og bosatte sig nogle år i Aarhus, hvor den fælles passion for jazzen har udviklet sig til et unikt musikalsk makkerskab. I sommeren 2013 rykkede de teltpælene op og flyttede til USA for at forfølge deres musikalske eventyr i det solrige Californien.


Bandet Indra består ud over Indra og Benjamin af deres tro følgesvende Thomas Sejthen på bas og Uffe Steen på guitar. Det har de senere år haft stor medvind og har spillet land og rige rundt. Deres anden CD ”In Between” fik Danish Music Awards’ pris for årets vokale jazzudgivelse i 2012, og siden er det gået slag i slag for gruppen. I 2015 udkom albummet ”Heartland” på det legendariske jazzlabel ”Impulse”! Med albummet fik Indra sit internationale gennembrud. Den engelske avis, The Telegraph, placerede det blandt andet på sin liste over bedste jazzalbums i 2015.
 
I marts i år kom så opfølgeren ”Carry My Heart”. Udover to originale kompositioner indeholder albummet ni fortolkninger af sange, som gruppen gør til sine egne, heriblandt det svenske popfænomen Robyns ”Be Mine”. I Indras optik vokser sangen og kæresten, der svigter, som er det USA, hun ikke længere kender. Albummet er da også en reaktion på valget af Donald Trump til præsident. Indra vil have numrene fra det nye album med til koncerten i Nødebo.
 
Billetterne koster 150 kr. ved indgangen og 140 kr. i forsalg på forsamlingshusets hjemmeside www.noedebo-kro.dk. Eventuelt resterende billetter sælges ved indgangen.
Der er nummererede pladser.
 

Forsalg af billetter til dette arrangement TRYK HER

Kulturudvalget
Forsamlingshuset Nødebo Kro

Arrangement oversigt

Start dato 28-10-2018 16:00
Slut dato 28-10-2018 18:00
Max gæster nummererede pladser
Billetpris ved indgang kr. 150,00
Billetpris ved forsalg kr. 140,00

 

 

I årets løb holder Kroen et væld af spændende arrangementer. Du kan se de næste 3 arrangementer i menuen "Kultur arrangementer". En samled liste over alle årets arrangementer kan ses under menuen "Kultur", i toppen af hjemmesiden.
Vend siden
Kroens historie
I begyndelsen af 1700-tallet havde Frederiksborg amt en amtmand, der hed Raben, og det fortælles, at han en dag i 1706 fik besøg af bønderkonerne fra Nødebo, som ”højligen og vemodentligen beklagede sig over, at deres mænd om dagen sad i Nødebo kro og ikke alene brugte deres rede penge, men også for drikkevarer overlod kromanden deres bedste agre på marken.”
Vend siden

 

 

Hvornår der igen blev kro i Nødebo vides ikke med bestemthed, men Nødebo kro fungerede i hvert fald som udskænkningssted i 1849, da den på Store Bededag hærgedes af den første brand, hvor i øvrigt Frederik d. 7. deltog aktivt i slukningsarbejdet. 66 år senere, d. 13. Juni 1915, brændte kroen igen ned til grunden og blev genopført.

Vil du vide mere tryk HER
vend siden
Kunst på Kroen
Her kan du se hvilken kunstner der udstiller på Kroen i dette kavartal.
Vend siden
Jacqueline Uhrenholt
Jeg er uddannet fra Kunstakademiet i Argentina. Desuden gået på Ålborg Kunstskole og Singapore Calligraphy Centre.

Vil du vide mere tryk HER
Vend siden
Mangler du et sted at holde din fest.
Du kan med fordel leje kroens lokaler til din næste fest
Vend siden
Leje af kroens lokaler for medlemmer
Du behøver ikke at være medlem for at leje kroen. Men det gør det billigere. Medlemmer af foreningen "Forsamlingshuset Nødebo Kros Venner" kan en gang om året få en rabat på lejen på kr. 2.500. Højst 2 (ved leje af Hestelængen dog 1) medlemmer af samme husstand kan opnå rabat ved samme udlejning, og det er en forudsætning at man har været medlem i minimum 2 år ved kontraktens indgåelse. Der ydes kun rabat ved medlemmers personlige arrangementer.
Vil du have mere information tryk HER
Vend siden