Nødebo Kro

Forsamlingshuset Nødebo Kro

Nu er lopperne igen begyndt at røre på sig.

Vi holder i år loppemarked Søndag d. 26-8-18 som sædvanlig mellem 10 og 14
Igen i år har Jesper Bo fra ”skattejægerne” lovet at finde de bedste ting frem fra en forhåbentlig fyldt loppelade, så vi kan tilbyde folk en både sjov og professionel auktion, samt en masse uundværlige tilbud i boderne.

Efter en forsøgsperiode er ordningen med udlevering af medicin fra Frederiksborg apotek nu gjort permanent. Kroen har åbent for udlevering af medicin i ferieperioden

• Mandag til torsdag 19.00 til 21.30
• Fredag 15.30 til 17.30

Al henvendelse sker i den bemandede buffet. Man betaler en vedlagt regning direkte til apoteket. Der skal ikke betales på Kroen.
Venlig hilsen Frederiksborg apotek.
 • Festlokaler på vores Kro

  Festlokaler på vores Kro

  Nødebo Kro er et rigtig godt sted at holde din næste fest.
  Vi har forskellige lokaler der kan kombineres så det passer lige til din fest.
 • Kultur på Kroen

  Kultur på Kroen

  I årets løb afholdes et væld af spændende kulturarrangementer for enhver smag.
 • Loppemarked 26-8-2018

  Loppemarked 26-8-2018

  Et af danmarks bedste loppemarkeder blive afholdt på Nødebo Kro.
  Med stor auktion hvor Jesper Bo fra ”skattejægerne” er auktionarius.
 • 1
 • 2
 • 3

Emma Gads Takt & Tone 100 år

20181014 Takt & Tone 100 år
 
Søndag den 14. oktober kl. 16
 
Begreberne ”Emma Gad” og ”Takt og Tone” er en del af vores kultur. Teatret OPtimis vil med denne kabaret-forestilling på en humoristisk, musikalsk og litterært-underholdende måde lære os at kende bogen og mennesket bag.
 
Året er 1968. Vi befinder os i et TV-studie, hvor underholdningsprogrammet ”Kender De Deres Klassikere?” er ved at blive optaget. Ugens gæst er den kendte visesanger og entertainer Otto Schønberg, der til sin store forundring skal stifte bekendtskab med Emma Gads ”Takt & Tone”.
I starten er Schønberg uvidende og fordomsfuldt nedladende overfor både Gad og bogen, men efterhånden, som han langsomt lærer dem at kende, forundres han over de tidløse kommentarer til vores opførsel, de mange sjove betragtninger og det store menneskekendskab. Han – og med ham forhåbentligt publikum – ender således med at blive overrasket, nuanceret interesseret og varm om hjertet.
 
”Emma Gads Takt & Tone 100 år” er en kabaret-forestilling om den bog alle har en mening om uden at have læst den. Samtidig er danskerne kendt for at være noget nær verdens mest uhøflige folkefærd, og debatklimaet på de sociale medier sætter helt nye standarder i den henseende. Måske kan Gad og forestillingen være med til at vi (igen) behandler hinanden lidt mere høfligt og hjertefuldt?
 
I forestillingen er der sjove citater, oplæsninger fra bogen, alvorsord, afsnit om Emma Gad som person samt masser af kendte viser og sange, som på underholdende vis kommenterer indholdet.
Sangene og viserne er bl.a. ”Penge”, ”Bar’ det var mig”, ”Kys hinanden”, ”Jeg snakker med mig selv”, ”Månestrålen”, ”Konen, kællingen, madammen” og ”Jeg sætter min hat som jeg vil”.
Da publikum skal i fjernsynet, bedes de tage pænt tøj på.
 
Allan Høier er idémanden og forfatteren bag forestillingen. Han er skuespiller og visesanger med speciale i det dansk-svenske repertoire. Allan Høier har medvirket i en lang række forestillinger for Teatret OPtimis og har lavet adskillige roste vise-CD’er, som stadig spilles på DRs radiokanaler. Og så er han i øvrigt lokalt kendt som sekretær for præsten i Nødebo-Gadevang Sogn.
 
Bo Skødebjerg både instruerer og medvirker. Han er uddannet fra Statens Teaterskole og var fastansat som skuespiller ved Ålborg Teater 1988-94. Siden har han arbejdet som freelance skuespiller, instruktør, tekstforfatter og dramatiker ved en lang række teatre.
 
Pianisten Ronen Thalmay er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, har komponeret musik til adskillige danske film og er en af de mest brugte stumfilm-pianister herhjemme.
 
Billetter til kabaret-forestillingen koster 150 kr. ved indgangen og 140 kr. i forsalg på www.noedebo-kro.dk.
Gratis med årskort.
 

Forsalg af billetter til dette arrangement TRYK HER

Kulturudvalget
Forsamlingshuset Nødebo Kro

Arrangement oversigt

Start dato 14-10-2018 16:00
Slut dato 14-10-2018 18:00
Billetpris ved indgang kr. 150,00
Billetpris ved forsalg kr. 140,00
Årskort Gratis

 

 

I årets løb holder Kroen et væld af spændende arrangementer. Du kan se de næste 3 arrangementer i menuen "Kultur arrangementer". En samled liste over alle årets arrangementer kan ses under menuen "Kultur", i toppen af hjemmesiden.
Vend siden
Kroens historie
I begyndelsen af 1700-tallet havde Frederiksborg amt en amtmand, der hed Raben, og det fortælles, at han en dag i 1706 fik besøg af bønderkonerne fra Nødebo, som ”højligen og vemodentligen beklagede sig over, at deres mænd om dagen sad i Nødebo kro og ikke alene brugte deres rede penge, men også for drikkevarer overlod kromanden deres bedste agre på marken.”
Vend siden

 

 

Hvornår der igen blev kro i Nødebo vides ikke med bestemthed, men Nødebo kro fungerede i hvert fald som udskænkningssted i 1849, da den på Store Bededag hærgedes af den første brand, hvor i øvrigt Frederik d. 7. deltog aktivt i slukningsarbejdet. 66 år senere, d. 13. Juni 1915, brændte kroen igen ned til grunden og blev genopført.

Vil du vide mere tryk HER
vend siden
Kunst på Kroen
Her kan du se hvilken kunstner der udstiller på Kroen i dette kavartal.
Vend siden
Jacqueline Uhrenholt
Jeg er uddannet fra Kunstakademiet i Argentina. Desuden gået på Ålborg Kunstskole og Singapore Calligraphy Centre.

Vil du vide mere tryk HER
Vend siden
Mangler du et sted at holde din fest.
Du kan med fordel leje kroens lokaler til din næste fest
Vend siden
Leje af kroens lokaler for medlemmer
Du behøver ikke at være medlem for at leje kroen. Men det gør det billigere. Medlemmer af foreningen "Forsamlingshuset Nødebo Kros Venner" kan en gang om året få en rabat på lejen på kr. 2.500. Højst 2 (ved leje af Hestelængen dog 1) medlemmer af samme husstand kan opnå rabat ved samme udlejning, og det er en forudsætning at man har været medlem i minimum 2 år ved kontraktens indgåelse. Der ydes kun rabat ved medlemmers personlige arrangementer.
Vil du have mere information tryk HER
Vend siden